Sibeliuspuiston Minigolf

Avustuskohteet

Minigolfin tuotto on ohjattu hyväntekeväisyyteen 70-luvulta lähtien. Vuosien varrella tukea ovat saaneet mm. Filippiineillä ja Kolumbiassa toimiva Koti katulapsille RY, intialainen Himalaja Crusade, ugandalaiset kummilapset ja monet muut apua tarvinneet. Tänä vuonna avustamme viime vuosien tapaan intialaisen orpojen lasten koulun ja venäläisen lastenkoti Elämän toimintaa.

Orpojen lasten koulu Intiassa

Olemme sitoutuneet 25 orvon lapsen kouluttamiseen Bethel Ministriesin ylläpitämässä koulussa Intiassa. Haluamme antaa heille paremmat mahdollisuudet elämässään ja samalla tehdä konkreettisia tekoja orpojen  intialaisten lasten aseman parantamiseksi. Ulkopuolinen apu on näille orvoille useimmiten ainut tapa saada koulutus.

Lastenkoti Elämä Venäjällä

Pietarilainen Lastenkoti Elämä on ollut avustuskohteenamme vuodesta 2004 lähtien. Useimmiten lastenkodin asukkaat ovat taustaltaan katulapsia, tai lapsia joiden vanhemmat eivät ole pystyneet enää huolehtimaan heistä. Monesti taustalla on ollut perheen päihdeongelmia, perheväkivaltaa tai muita vakavia vaikeuksia. Lastenkoti Elämän tarkoituksena on toimia turvallisena kotina lapsille ja antaa eväitä itsenäiseen elämään. Joka vuosi joukko ristinkiltalaisia tekee vierailun lastenkotiin ja tuo mukanaan leluja, vaatteita ja rahaa. Lasten kanssa vietetty aika on vierailuiden suola, sillä vaikka yhteistä kieltä ei olisikaan, välittäminen ja ystävällisyys puhuttelevat aina.