Sibeliuspuiston Minigolf

Yksityistilaisuudet

Ryhmähenkeä ja rentoutumista

Minigolf soveltuu lähes kaiken ikäiselle, eikä ensikertalaisuus hidasta menoa. Sen vuoksi radallamme on helppo järjestää erilaisia tilaisuuksia joissa ilmapiiri on rento  ja kaikilla on hauskaa. Minigolf on myös loistava kompromissi silloin, kun haluat kutsua paikalle sekä aktiiviliikkujia, että heitä, jotka nauttivat enemmän rentoutumisesta.

Olemme tottuneet järjestämään monenlaisia yksityistilaisuuksia. Yritykset järjestävät radallamme virkistyspäiviä ja rentoja asiakastapaamisia. Erilaiset järjestöt ja harrastuskerhot luovat ryhmähenkeä ja jäsenet tutustuvat toisiinsa pelin parissa. Yksityishenkilöille rata antaa kesäiset puitteet syntymäpäiville, polttareille, tai muille juhlille. Meillä yksityistilaisuus on myös tilaisuus kertoa, että haluat tehdä eettisiä valintoja ja tukea avustuskohteitamme.

 Henkilökohtaista palvelua

Missiomme on yhdistää ilo ja auttaminen. Sen toteuttamiseksi panostamme täysillä jokaiseen tilaisuuteen. 

Yksityistilaisuuden ajan rata on vain teidän käytettävissänne. Ratavalvoja on koko varauksen ajan paikalla ja valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin. Vastaanotamme mielellämme toiveita varauksesi yksityiskohtien suhteen.

Meiltä voit tilata virvokkeita, kuten jäätelöä, kivennäisvettä tai limsaa tarjolle. Laskutamme niistä menekin mukaan, joten et maksa ylimääräistä. Voimme myös pitää kioskin avoinna siten, että pelaajat saavat itse ostaa virvokkeita. 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoa varauksista

Varauksista kannattaa pyytää lisätietoja ja tarjouksia soittamalla tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Varausten hinnat määräytyvät varatun ajan mukaan, joten riittää kun tiedät kuinka suuri ryhmäsi suurin piirtein on.